Cacao Beans šeimosEsame šokolado gamintojai. Mūsų, dviejų šeimų verslo, tikslas – pateikti nuostabius gamtos lobius jums. Perkame tik geriausios kokybės kakavos pupeles, tokias kaip „Criollo“ (kurios užima apie 5 proc. pasaulio rinkos) ir „Trinitario“ (apie 15 proc.). Jas skrudiname, lukštename, malame akmenimis (senuoju būdu, kad išgautume geresnį šokolado skonį), temperuojame ir gaminame puikaus skonio, tikrą šokoladą. Tikrą, nes nesikišame į pupelių sudėtį (neatskiriame kakavos sviesto, neįdedame jo, lecitino, skonių, kvapų ir kitų priedų), juk jose ir taip gausu mikroelementų: geležies, kalio, magnio, vario, dar – antioksidantų, vitamino D, taip pat ląstelienos. Šokoladas padeda išsiskirti endorfinui, o tai, kaip žinia, laimės hormonas.

Kakavos pupelių pasaulio rinkaKadangi skirtingos pupelės turi savitą skonį, išsirinkome, mūsų nuomone, skaniausias jų rūšis. 100 proc. plytelėse nėra nieko daugiau – tik kakavos pupelės. O 70 proc. bei 85 proc. plyteles saldiname nerafinuotu cukranendrių cukrumi.

Mūsų gaminamoje kakavos pupelių lukštų arbatoje yra visų kakavos pupelėms būdingų naudingų medžiagų. Ir kiekviena arbata atspindi tai kakavos pupelių rūšiai būdingą skonį.

O kakavos gėrimas – tai švelniai paskrudinta ir susmulkinta visa kakavos pupelė, todėl jis yra itin vertingas ir skanus. Pagal skonį galima gardinti pienu ir saldinti.

Galime pasiūlyti ir skrudintų kakavos pupelių gabaliukų – nibsų. Juos galima kramtyti vienus, dėti į kokteilius, salotas, košes, ant ledų ar į kepinius.

Jei ieškote kakavos masės – turime ir jos! Kakavos masė, kaip ir šokoladai, malta akmenimis dvi arba tris dienas. Ją galite naudoti kepiniams, desertams, daryti karštą šokolado gėrimą.

Prekiaujame ir fermentuotomis, saulėje džiovintomis, termiškai neapdorotomis kakavos pupelėmis. Jos yra laikomos supermaistu ir vertinamos visame pasaulyje.

Galime pasiūlyti švelniai skrudintų kakavos pupelių. Skrudiname tik tiek, kad atsiskleistų subtilus šokolado skonis.

Mūsų šokoladinis medaus skanėstas – tai produktas iš natūralaus medaus ir į jį įmaišytų smulkintų kakavos pupelių bei šokolado.