Cacao Beans šeimosEsame šokolado gamintojai. Tai - dviejų šeimų verslas ir mūsų tikslas pagaminti jums kokybišką ir itin sveiką šokoladą. Perkame geriausios kokybės kakavos pupeles iš konrečių ūkių: Criollo (užima iki 5% pasaulio rinkos) ir Trinitario (užima iki 15% pasaulio kakavos pupelių rinkos). Jas skrudiname, lukštename, malame akmenimis (senuoju būdu, taip lieka geresnis šokolado skonis), temperuojame ir gauname puikaus skonio, tikrą šokoladą. Tikrą, nes nesikišame į pupelių sudėtį, nieko iš jų neišimame (kakavos sviesto) ir nieko neįdedame (kakavos sviesto, lecitino, skonių, kvapų ir kitų priedų). Paliekame pupelėse viską ir taip išlaikome savitą, išskirtinį kiekvienos rūšies skonį. Kakavos pupelėse gausu antioksidantų, didelis kiekis mikroelementų: geležies, kalio, magnio, kalcio, vario. Taip pat jose yra daug vitamino D ir B grupės vitaminų, bei ląstelienos. Šokoladas padeda išsiskirti endorfinui, o tai, kaip žinia, yra laimės hormonas. 

Kakavos pupelių pasaulio rinkaGaminame trijų skirtingų procentų šokoladus: 100%, 85% ir 70%. Kiekviena pupelės rūšis turi savo skonį, todėl mes išsirinkome septynias, mūsų nuomone, skaniausias rūšis. 100% plytelėse nėra nieko daugiau – tik kakavos pupelės. 70% ir 85% šokolado plyteles saldiname nerafinuotu cukranendrių cukrumi.

Taip pat gaminame kakavos pupelių lukštų arbatą, kurioje yra visos kakavos pupelėms būdingos naudingos medžiagos. Kiekviena arbata atspindi tai kakavos pupelių rūšiai būdingą skonį.

Turime kakavos gėrimo. Tai švelniai paskrudinta ir susmulkinta visa kakavos pupelė, todėl šis gėrimas yra itin vertingas ir skanus. Pagal skonį galima gardinti pienu ir saldinti.

Jei ieškote kakavos masės – turime ir jos! Kakavos masė, kaip ir šokoladai, malta akmenimis, mažiausiai tris dienas. Ją galite naudoti kepiniams, desertams, daryti karštą šokolado gėrimą.

Prekiaujame fermentuotomis, saulėje džiovintomis, termiškai neapdorotomis kakavos pupelėmis, kurios yra laikomos supermaistu ir vertinamos visame pasaulyje.

Galime pasiūlyti švelniai skrudintų kakavos pupelių. Skrudiname tik tiek, kad atsiskleistų subtilus šokolado skonis.

Nibsai – tai paskrudintų ir išlukštentų pupelių gabaliukai, kuriuos galima kramtyti vienus, dėti į kokteilius, salotas, košes, ant ledų ar į kepinius.

Šokoladinis medaus skanėstas – tai produktas iš natūralaus medaus, kurį gaminame įmaišant smulkintas trinitario kakavos pupeles ir Royalty šokoladą.