Išparduota
Akmenimis malta kakavos masė iš Criollo pupelių. Be jokių kitų ingredientų.
Criollo kakavos masė gaunama akmenimis malant paskrudintas ir išlukštentas Criollo pupeles. Jokių priedų nepridedame ir iš pupelės nespaudžiame kakavos sviesto. Masėje paliekame gamtos sudėliotus kakavos sviesto ir kitų medžiagų balansus: tai, kas yra pupelėje, bus ir masėje - nei daugiau, nei mažiau.
Kakavos masę galima naudoti kepiniuose, gaminti karštą šokoladą, gardinti kokteilius ir kitus patiekalus. Nepakartojamas skonių, sotumo, pasitenkinimo ir pilnatvės jausmas padės ne tik pradėti, bet ir žvaliai užbaigti dieną.
Kakavos masė, kaip ir pačios kakavos pupelės turi daug antioksidantų, mikroelementų, flovanoidų, vitaminų ir augalinių riebalų reikalingų mūsų organizmui.
Riebalai (g) | 44 |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 26 |
Angliavandeniai (g) | 31 |
- iš kurių cukrų (g) | 3 |
Baltymai (g) | 14 |
Energetinė vertė (kJ) | 2146 |
Energetinė vertė (kcal) | 513 |