Išparduota
Ši šokolado plytelė nepaprasta – ji pagaminta tik vieno komponento: puikaus skonio trinitario kakavos pupelių. Šokoladas pagamintas naudojant tradicinį, akmeninių girnų malimo, metodą. Šis procesas trunka ilgai, tačiau šokolado skonis viską atperka. Kadangi nededame papildomai kakavos sviesto ar lecitinų, mūsų šokoladas yra tirštas, su juo sunkiau dirbti. Todėl teneapgauna jūsų išorė - lobis viduje. Mažiau nei 5% visos kakavos pasaulyje yra criollo pupelės, o trinitario - 10-15%. Likusią dalį sudaro forastero pupelės.
Tik vienas ingredientas! Skrudintos, maltos akmenimis trinitario kakavos pupelės ir viskas!
Pagrindiniai skonio akcentai ir charakteristikos:
Trinitario kakavos pupelės 100%.
Laikyti sausoje vietoje 18(±3)°C temperatūroje.
Energetinė vertė (kJ) | 1823 |
Energetinė vertė (kcal) | 436 |
Riebalai (g) | 42 |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) | 25 |
Angliavandeniai (g) | 24 |
- iš kurių cukrų (g) | 1 |
Baltymai (g) | 11 |